Nákupní košík: 0,00 Kč

Recenze heureka.cz


24.12.2017 10:36:42

  • dodací lhůta: 3.5
  • doprava: 1.5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 2.5

Jak je možné stejný výrobek nabízí obchodní dům KAUFLAND za cenu 2 999-Kč ?

05.03.2017 09:07:13

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 4.5

rychlost

nevím

dobrý

26.12.2016 14:56:33

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4
  • celkové hodnocení: 4.5

Standardní internetový obchod s dobrou obsluhou zákazníka.

08.12.2016 08:28:57

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Výhodná cena.

Obchod doporučuji, velmi vstřícné a přívětivé jednání.

25.07.2016 14:46:09

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

jednoduchost a rychlost

nevím o žádné

Jednoduchost , rychlost, spolehlivost

22.01.2016 17:37:09

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Dobre ceny

23.12.2015 19:35:52

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Bezkonkurenční cena toho výrobku

Nevím

Tento obchod mohu všem doporučit.

19.12.2015 19:58:29

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 4.5

Rychlost dodávky

Ok

08.12.2015 13:19:18

  • dodací lhůta: 4.5
  • doprava: 4.5
  • přehlednost obchodu: 1.5
  • kvalita komunikace:
  • celkové hodnocení: 4

mnou hledane zbozi melo dost nizkou cenu, az sem si myslel ze nedorazi, ale dorazilo

01.12.2015 13:55:37

  • dodací lhůta: 3.5
  • doprava: 4.5
  • přehlednost obchodu: 3.5
  • kvalita komunikace: 3.5
  • celkové hodnocení: 3.5

Některé položky bych nakoupila jinde levněji, ale naopak jinde jisté zboží nemají, což v některých případech předčí otázku ceny

Pokud něco nutně nesháním a co je právě pouze zde, slabinou je cenová hladina, která je vyšší než u konkurence.

Dostatečný výběr zboží, pestrost, krátká dodací lhůta, spolehlivost, ovšem poněkud vyšší cena. Je na zákazníkovi, zda tento obchod zvolí. Obchod má svoje klady i zápory.

13.11.2015 20:18:39

  • dodací lhůta: 3.5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 4.5

Cenově velmi dobré Obchod doporučím svým známým

11.11.2015 15:31:56

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 3
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 3.5

Obchod bude dle mého názoru kvalitní, jen mi přišel asi vystavený výrobek protože je zespoda poškrabaný a krabice je tak zničená, že jsem na první dojem myslela že už ji měl někdo doma ve skříni. I přesto výrobek jde a proto jsem ho nevracela. výhoda tohoto obchodu je rychlost dodaní. Do tří dnu jsem ho měla doma.

08.07.2015 09:47:44

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 5

Obchod OK, jen by mohlo být zboží posíláno v krabici, ne jen v bublinkové fólii, kdy dochází k poškození originální krabice-pokud je zboží zamýšleno jako dárek, je to problém. Při objednání není možná žádná písemná poznámka ze strany objednavatele. Ale zboží přišlo velmi rychle a jinak OK.

28.06.2015 20:39:25

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

je to můj první nákup a jsem na 100% spokojená

žádné jsem nenašla

doporučuji - rychlost dodání, zboží přišlo v pořádku

05.04.2015 13:17:59

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 4.5

Cena, zboží skladem

Doporučuji k nákupu

27.03.2015 08:25:37

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Levnější ceny za stejnou kvalitu oproti jiným subjektům.

Doporučuji ostatním pro další nákupy.

06.02.2015 12:12:09

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4
  • celkové hodnocení: 4

mají dobré ceny

žádnou jsem neobjevil

dobré ceny a zboží rychle k odběru k odběru.

01.12.2014 13:07:29

  • dodací lhůta: 0.5
  • doprava: 0.5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 4
  • celkové hodnocení: 3

Doprava DPD - neuveritelne pomale dodani, zasilku dorucili skoro po tydnu

12.11.2014 12:11:41

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

prodejna je v blizko meho bydliste.a na prodejne vladne narosto profesionali jednani se zakaznikem.

žádné

pristu k zakaznikovy je naprosto profesionali.a prodavaci dokazou opravdu odborne poradit.100x lepsi nez u velkych nakupnich retezcu.

09.11.2014 17:36:46

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

rychlost, informace o průběhu dodávky zboží na mobil...

nemá

super, doporučuji

13.10.2014 20:53:03

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu:
  • kvalita komunikace:
  • celkové hodnocení:

Spokojenost ochota

28.09.2014 18:01:25

  • dodací lhůta: 1.5
  • doprava: 2
  • přehlednost obchodu: 3.5
  • kvalita komunikace:
  • celkové hodnocení: 3

byla dobrá cena

zboží jsem zaplatila převodem ale přišlo zboží na dobírku, když jsem zavolala pán byl velmi slušný omluvil se a peníze okamžitě vrátil

mimo chyby která se stala mohu doporučit

11.07.2014 20:53:24

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Výborná komunikace Super rychlé zaslání zboží

V ceně není započítán recyklační poplatek...

Super obchod, výborná komunikace, hodně věcí skladem, rychlé zaslání zboží. Jednoznačně doporučuji.

23.06.2014 08:20:29

  • dodací lhůta: 4.5
  • doprava: 4.5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 4.5

dobrý výběr

nezjištěno

seriózní, rychlý, kvalitní

20.06.2014 13:45:16

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Přehledný výběr a téměř okamžité dodání.

žádné

Doporučuji.

08.06.2014 22:58:49

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 4.5
  • přehlednost obchodu: 1.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

dobré ceny

tescoma zboží -vše dohromady, není rozřazeno dle použití

výhodná cena, nešikovné řazení produktů - vše v jedné sekci

19.05.2014 17:43:19

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Rychlé a spolehlivé jednání

08.04.2014 11:26:14

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Solidní ceny zboží i dopravy

Zatím nevím

Rychlost, ceny, spolehlivost.

25.03.2014 17:45:27

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

slušnost a ochotu

- byl to jediný internetový obchod, který měl zboží skladem - vstřícné jednání, slušnost, ochota - ano, doporučil - viz major

23.03.2014 14:20:26

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Dobrá cena

Rychlé vyřízení objednávky.Doporučuji!!!!

14.03.2014 16:55:56

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 4.5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 5

rychlé zaslání produktu

12.03.2014 18:57:58

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Spolehlivost a rychlost.

05.03.2014 10:37:17

  • dodací lhůta: 4.5
  • doprava: 4
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 4.5

Zboží dorazilo v jiné barvě, než bylo na obrázku.

22.02.2014 08:14:31

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 4
  • celkové hodnocení: 4.5

Rychlost odeslani

Nebyl jsem informovan o odeslani

Doporucuji

05.02.2014 12:21:34

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 4
  • celkové hodnocení: 5

přehlednost dobré ceny dobrá komunikace ochota vyjít vstříc

u některých výrobků je uvedeno, že jsou skladem, i když tomu tak není

Chtěla jsem dva hrnce/kastroly, ale skladem byl pouze jeden a ten druhý již nešlo objednat. Byla mi nabídnuta alternativa, o tu jsem ale nestála. Poprosila jsem tedy o zrušení objednávky, neboť v jiném obchodě bylo možné objednat oba hrnce/kastroly a bylo mi vyhověno. Komunikace s obchodem byla dobrá.

30.01.2014 12:34:19

  • dodací lhůta: 4.5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

dobrá cena sortiment, který není v každém e-shopu

Je to můj první nákup, tak těžko hodnotit. Vše proběhlo jak mělo. Kvalita e-shopu se obvykle pozná hlavně při vyřizování případných reklamací...

29.01.2014 10:35:02

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

cena.kvalita

spokojeny

28.01.2014 10:02:02

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Dodávka proběhla neuvěřitelnou rychlosti

17.01.2014 19:01:04

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 4.5

Dobré, doporučuji.

30.12.2013 17:59:34

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 4
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 4.5

rychlost spolehlivost

žádné jsem nenašla

28.12.2013 16:04:03

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

ochotný a výborný personál

výborný obchod, rychlá a spolehlivá reakce zaměstnanců.

20.12.2013 14:57:19

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 4.5
  • celkové hodnocení: 4.5

Rychlé dodací lhůty, dobré ceny.

18.12.2013 18:18:48

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Spolehlivost, ochota, výborná komunikace.

aktualizace stránek

Doporučuji

15.12.2013 21:03:37

  • dodací lhůta:
  • doprava:
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

E-shop s kamennou prodejnou, kde lze zboží vyzvednout nebo vyřídit případné reklamace zboží.

Objednané zboží bylo shodou okolností v den objednávky vyprodáno ze skladu. Protože zároveň skončila jeho výroba, obchod mi automaticky nabídl dodávku modernizované verze výrobku za původní cenu.

02.12.2013 18:38:43

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

dobrá cena rychlost dodání

13.11.2013 13:06:52

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

přijatelné ceny, velmi rychlé odeslání zboží

-

11.09.2013 08:21:31

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

Jsem spokojená

16.08.2013 08:42:41

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 2.5
  • přehlednost obchodu: 5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 4

Jednání obchodu perfektní, ochota, vstřícnost,levná doprava - jediná chybička byla,že jsem objednávala 87kg lednici a přijela dopravcem bez spouštěcí rampy,takže nebýt ochotného souseda, tak bychom ji jen já a řidič asi nebyli schopni sundat z auta bez úhony.

10.06.2013 12:29:37

  • dodací lhůta: 5
  • doprava: 3.5
  • přehlednost obchodu: 4.5
  • kvalita komunikace: 5
  • celkové hodnocení: 5

U zboží co jsem poptával byla skvělá cena

Poštovné a hl. dodávky přes Českou poštu.